Grote inzamelingsactie!
Over precies 5 weken hopen we te vertrekken naar Ethiopië! Het begint op te schieten. Intussen hebben we een GO! voor ons project, wat betekent dat school ons project heeft goedgekeurd. Onze interne begeleider heeft ons plan met een 8,5 beoordeeld. Super! Met vertrouwen zien we uit naar ons vertrek op 18 mei.
Intussen zijn wij begonnen met een grote inzamelingsactie. We zijn op zoek naar een goede bloeddrukmeter, naar toeters, naar navelklemmetjes en verzamelen we kleine zeepjes om de moeders mee te kunnen geven die komen bevallen in de kliniek, om hun pasgeboren kindje mee te kunnen wassen. Intussen zijn Leannes moeder en tante al actiever op zoek naar zeepjes dan wij... horen we hier en daar berichten van familie die wat willen sponsoren.... Allemaal heel erg bedankt! Zo komen we straks niet met lege handen aan.
Blijf ons volgen, binnenkort weer een update!
Groetjes van ons!
Nu komt het opeens dichtbij hè! Aangezien ik een zorg-n00b ben heb ik geen idee hoe ik aan toeters en navelklemmetjes kom, maar ik wil best financieel ondersteunen hoor!
Ik vind jullie trouwens echt stoer! :-)
Leuk deze site! Ga jullie natuurlijk volgen! Hebben jullie ook een rekeningnr om geld over te maken voor jullie goede doelen?
Heel veel plezier en succes!
Hoi Marion en Ellen!
Natuurlijk weten jullie niet hoe en waar je aan die spullen komt. Ontzettend leuk dat jullie willen sponsoren. Wij zullen ervoor zorgen dat het besteed wordt aan materialen, giften of wat dan ook ten goede van de bevolking en de zorg daar! Voor iedereen die wil sponsoren: het geld kan overgemaakt worden op rekeningnummer 7412214 tnv JM Bus. Ontzettend bedankt en vermeld er even bij dat het voor Ethiopië is!!