verloskundeinethiopie.reismee.nl

Nog 2 weken!

Hoi allemaal,

De tijd gaat snel nu. Over precies twee weken zullen we in Ethiopië aankomen. We zien er heel erg naar uit. Intussen hebben we lange rokken en harembroeken gekocht, hebben we al een koffer vol met zeepjes, handdoekjes, handschoenen, bloeddrukmeters, hechtmateriaal. Van de week zullen we bij een verloskundigenpraktijk nog een oude doptone en een beademingsballon ophalen. Ook zullen we een bestelling doen bij de groothandel die verloskundig materiaal levert. Daar hopen we toeters, slijmzuigers, stethoscopen en kochers te bestellen. Dank voor de giften die we al gekregen hebben, dezen worden goed besteed aan bovenstaande spullen!

Onze opdrachtgever Wilma zal ons in Addis Abeba ophalen met de auto, omdat we zoveel spullen meenemen. We hopen geen problemen bij de douane te krijgen, omdat we zoveel meenemen...

Het eerste weekend zullen we in de hoofdstad verblijven om een beetje te acclimatiseren en maandag 21 mei zullen we lange autotocht maken naar westen van Ethiopie (ong. 600 km over Afrikaanse wegen!) Alleen dat zal al een bijzondere ervaring zijn.

Leanne heeft nu vakantie en Jessica loopt stage, maar in ons hoofd zijn we af en toe al in Ethiopie. Nog 13 nachtjes voor vertrek!

Liefs van hier!

Nienke

Lieve Jes,
Wat spannend!!! Ik vind het echt heel stoer dat je dit gaat doen. Heel succes met voorbereiden en alle drukke dingen die je ook nog moet doen.
Liefs Nienke

Anneke

Hoi. Spannend he! Heb je nog kleine zeepjes nodig? Ik heb er nog 10 uit Israel meegenomen.

Jessica

Bedankt Nien! Anneke, heel leuk, als Rich en Tal zondag hier komen kunnen ze die misschien meenemen?